Lampenkappen Labeeuw

Fabricatie van lampenkappen op maat

Lampenkappenfabrikant Labeeuw maakt verlichting op maat sinds 1975. U zoekt een lampenkap op maat om uw living, slaapkamer of salon sfeervol te verlichten? Bekijk zeker onze catalogus of reeds gerealiseerde projecten.

Fabrication d'abat jour sur mesure

Rode Lampenkappen Project Lampenkappen Gent Grote conische verlichting Luchter uit Boheems Kristal

Projecten:

Tumb Ecopots Reclame beprinte Lampenkappen. Reclame beprinte Lampenkappen. Reclame beprinte Lampenkappen.
Ecopots - Floralux Beprinte cilinders met diameter van 200cm. Branding van Ecopots verkoopslocatie te Floralux Dadizele.
Tumb Neuhaus Print over de geschiedenis van Neuhaus.
Neuhaus - Westfield New York Ook in het nieuwe WTC gebouw te New York heeft Neuhaus een lampenkap van ons gebruikt.
Tumb Neuhaus Bekleding met Koper. Neuhaus Berlin. Print over de geschiedenis van Neuhaus.
Neuhaus - Berlijn Deze speciale lampenkap werd ontworpen om ook een verhaal te vertellen. Aan de binnenkant is er een print te zien die de geschiedenis van Hofleverancier Neuhaus vertelt.
Tumb 3Square Lampenkappen boven vergadertafel. Grote lampenkap boven salon. Wandlamp.
3Square - Gent Dit project werd compleet uitgewerkt door Evelyn Moreels. Alle staanlampen en hanglampen zijn op maat gemaakt.
Tumb Sydney Gewikkelde stof Luchter van Boheems kristal, ingelegd met zilver. Sfeerfoto verlichting living. Verlichting keuken. Wandverlichting in de gang.
Particulier - Wevelgem Deze balkvormige lampenkap is gemaakt door 2 verschillende pongée stoffen te wikkelen rondom de lampenkap. Verder hangt er ook nog een kristallen luchter.
Tumb 3Square Cilinder lampenkappen in zachte rode coton. Technische verlichting boven bureau's. Néphos double T5 output. Bekleefde Sydney met logo. Richtbare LED-verlichting aan de inkomhal.
Desmet & Co - Zwevegem Het verzekeringskantoor Desmet en Co wenste technische verlichting voor de bureau's in combinatie met sfeerverlichting.
Tumb Apotheek Bastogne Productie van bedrukte lampenkap op maat. Bedrukte lampenkappen. Bedrukte lampenkappen als verlichting. Productie grote lampenkap
Apotheek - Bastogne Voor elk onderdeel van de apotheek was er een foto voorzien die wij bedrukt hebben op de lampenkappen.
Tumb Staanlampen Antwerpen Sfeerverlichting - La Salle 1 Verlichting bij tafels - La Salle 2 Lampenkappen op maat - La Salle 3 Verlichting - La Salle 4
La Salle - Antwerpen Deze staanlampen werden op maat gemaakt. De lampenkap zelf werd afgewerkt met een fel rode stof en een gouden pvc aan de binnenkant.
Tumb Hotel Memlinc Lampenkappen loungezaal. Lampenkappen loungezaal.
Memlinc - Knokke De bestaande luchters hebben wij omkleed met een brandvertragende PVC om ze een modernere toets te geven.
Tumb bank Bristol hangkappen. Bristol hangkappen.
Bank - Marche In deze hal werden grote cilinders opgehangen om het geheel mooi op te vullen.
Tumb Staanlampen Antwerpen Lampenkap met leder bekleed. Lampenkappen boven tafel. Verlichting boven eettafel. Verlichting boven eettafel.
Cercle du jeu - Paris De verlichting van dit casino moest een eye-catcher worden. De stoffen werden aangeleverd waaruit wij de lampenkappen maakten.
Tumb diedjies
Diedjies - Kuurne De luchterkapjes in alle zalen van het Huis Van Wonterghem worden door ons gemaakt.
Start